Avís legal

 1. Dades d’identificació

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic s’informa que aquesta web (www.somaguait.cat) és de titularitat de Som Aguait.

 1. Acceptació de l’usuari

Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització de la pàgina web www.somaguait.cat (en endavant la “Web”) que Som Aguait posa a disposició dels usuaris d’Internet. S’entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats de la web.

L’accés i navegació d’un usuari per la web implica l’acceptació sense reserves de el present Avís Legal.

Som Aguait pot oferir a través de la pàgina web serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s’informarà a l’Usuari en cada cas concret.

 1. Utilització de la web

3.1. L’usuari es compromet a utilitzar la web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera l’Usuari s’obliga a no utilitzar la web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquest Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir un normal gaudi de la web per altres Usuaris.

3.2. L’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin a la web.

3.3. L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de Som Aguait o de tercers.

3.4. L’usuari es compromet a no obtenir, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i en general, qualsevol classe de material accessible a través del web o dels serveis oferts en el mateix.

3.5. L’accés o utilització del web per part de l’usuari implica la seva acceptació per aquest de l’Avís Legal.

 1. Accés a la web i contrasenyes

4.1. L’accés a la web per part dels usuaris té caràcter lliure i gratuït. Alguns dels serveis i continguts oferts per Som Aguait poden trobar-se subjectes a contractació prèvia del servei i dur aparellat el pagament d’una quantitat de diners en la forma que es determini en les condicions generals de contractació. Si fos el cas aquestes condicions es posaran a la seva disposició de forma clara i expressa.

4.2. Quan sigui necessari que l’usuari es registri o aporti dades personals per poder adquirir algun dels serveis, la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris serà d’aplicació el que disposa l’apartat 9 d’aquest Avís Legal, així com el que disposa en la Política de privacitat.

4.3. Queda prohibida la contractació de productes a través del web per part de menors d’edat, llevat que hagin obtingut de forma prèvia el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats com responsables dels actes que portin a terme els menors al seu càrrec.

4.4. Si per a la utilització d’un servei a la Web, l’usuari ha de procedir al seu registre, aquest serà responsable d’aportar informació veraç i lícita.

 1. Modificació de les condicions de l’avís legal

Som Aguait es reserva expressament el dret a modificar el present avís legal. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar la web i el present avís legal.

 1. Limitació de garanties i responsabilitats

6.1. Som Aguait es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer a la web. En qualsevol cas, Som Aguait estarà exempt de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors en els continguts que poguessin aparèixer en la web, sempre que no li siguin imputables.

6.2. Som Aguait no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivat per causes alienes, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Som Aguait.

 1. Propietat intel·lectual i industrial

7.1. Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la web www.somaguait.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) són propietat de Som Aguait o, si escau, de terceres persones, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, amb caràcter enunciatiu que no limitatiu, els drets de reproducció, còpia, distribució, transformació, comercialització, i comunicació pública.

7.2. Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització prèvia i expressa de Som Aguait. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial i intel·lectual titularitat tant de Som Aguait com de tercers.

 1. Enllaços de tercers

8.1. En el cas que a la web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, Som Aguait no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Som Aguait assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat i validesa de qualsevol material o informació continguda en cap dels hipervincles o altres llocs d’Internet.

8.2. Som Aguait únicament autoritza mencions d’altres webs als seus continguts, sempre que siguin de caràcter respectuós, compleixin la legislació vigent i en cap cas reprodueixin, sense la deguda autorització, els continguts de Som Aguait.

 1. Protecció de dades personals

9.1. Som Aguait adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això, d’acord amb el que estableix la legislació espanyola de protecció de dades de caràcter personal.

9.2. L’usuari podrà proporcionar a Som Aguait les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen a la web. Aquests formularis incorporen un text legal en matèria de protecció de dades personals que dóna compliment a les exigències establertes en el REGLAMENT (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en Pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (Reglament General de Protecció de dades).

De la mateixa manera, Som Aguait podrà obtenir dades de caràcter personal originats per la seva navegació i/o ús de la web, d’acord amb la política de privacitat consultable aquí.

 1. Llei aplicable i jurisdicció

En el cas que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació d’aquest avís legal, els Jutjats i Tribunals que, si escau, coneixeran de l’assumpte, seran els que disposi la normativa legal aplicable en matèria de jurisdicció competent.

En el cas que es tracti d’una empresa, ambdues parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de Lleida (Espanya).

 

Política de privacitat

Som Aguait ens comprometem a assegurar que les seves dades de caràcter personal estan protegides i no se’n farà un ús indegut. Al facilitar-nos les seves dades personals i utilitzar el nostre espai web, entenem que ha llegit i entès tot el relatiu amb la informació de protecció de dades de caràcter personal que s’exposa.

Som Aguait assumeix la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea (Reglament general de protecció de dades-Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, RGPD-) i té l’objectiu de tractar les seves dades de forma legítima, lleial i transparent.

 

Responsable del tractament Som Aguait, titular de la web www.somaguait.cat

Domicili social: Plaça dels pagesos, 6. 25176 Torrebesses, Lleida.

NIF: G02901908

Telèfon: 634 252 414

Email: info@somaguait.cat

Dades de registre: Inscrita amb el número 621493 al Registro Nacional de Asociaciones.

Finalitats Alta com a soci i incorporació en un fitxer per a gestionar els serveis sol·licitats, l’enviament d’informació d’interès i la gestió administrativa i fiscal.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o no es retiri el consentiment prestat.

Legitimació La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l’interessat
Destinataris No es cediran dades a tercers

No es realitzarà transferència de dades a tercers països.

Drets Té dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, així com dret a retirar el consentiment prestat, i dret a reclamar davant l’Autoritat de control.
Procedència De la persona interessada:

 • a l’omplir el formulari per donar-se d’alta com a soci/a, per tal de poder rebre els nostres serveis,
 •  per correu electrònic quan ha sol·licitat rebre informació de caràcer periòdic,
 • que les ha facilitat inscrivint-se a algun dels cursos, jornades i actes organtizades per Som Aguait o en les que hi col·labora,
 • que les ha facilitat per iniciar una relació contractual per alguns servei d’interès per ambdues parts

 

Les dades tractades són de caràcter no sensible.