Som Aguait

Benvinguts al web de Som Aguait

Benvinguts al web!

Sempre hem tingut la vocació de comunicar, sensibilitzar i fer reflexionar sobre la conservació de la natura. Avui estrenem el nou portal web, en aquest apartat anirem publicant totes aquelles notícies relacionades amb l’entitat. Encetem el canal de notícies com a espai per conèixer millor què fem i com ho fem, però també amb el rigor i la transparència que ens proposem, per tal que la gent conegui de primera mà què fem i com treballem.

Com ja sabeu, som una entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura. La nostra finalitat és conservar i millorar el patrimoni natural que ens envolta. Per fer-ho, realitzem accions de conservació, recerca, educació i sensibilització ambiental i promocionem un turisme responsable que ajudi a protegir el medi ambient i a desenvolupar l’economia rural.

És per això que us animem a seguir participant amb nosaltres i a fer, que de mica en mica, la família AGUAITERA vagi creixent!

Atentament,

L’equip SOM AGUAIT

Els nostres hides

Hide el Duet

Taller Macro Creatiu

Taller Blauet

Pack Spectrum + Obsidiana

Segueix-nos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí