Col·labora

La nostra finalitat és conservar i millorar el patrimoni natural que ens envolta. Si vols col·laborar, pots fer una donació a un dels nostres projectes. Tindràs recompensa per cada tipus de donació que facis! Què et sembla? Ens ajudes?

Fes una donació als nostres projectes

ResCAT

El projecte ResCAT pretén reduir la mortalitat de la fauna terrestre atrapada en aquelles infraestructures que actuen com un efecte trampa. Rescatem la fauna i millorem els dissenys d'aquestes...

Projecte Otus

Instalem caixes niu per millorar les oportunitats de nidificació de rapinyaires nocturns al territori. Estudiem l'èxit reproductor i fem el seguiment dels polls nascuts cada temporada. Ens ajudes?

Ajuda'ns a construir un futur més sostenible!​

Amb la teva donació ens estàs ajudant a continuar treballant per a la conservació de la biodiversitat i per a fomentar una relació sana entre la societat i la natura, a través d’actuacions in situ, utilitzant i transmetent coneixement. Podeu optar per donar qualsevol import.

Som Aguait

Dona ara i forma part del canvi!

0,00 €
Som Aguait

Ets una empresa?

Sigues part del canvi que el món necessita!

T’oferim un Team Building amb un enfoc ambiental. Gaudiràs d’un dia en plena natura de la mà de professionals que ens parlaran sobre la importància de la restauració ecològica i la conservació de la biodiversitat. Oferim la possibilitat de realitzar una acció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a través del treball en equip i la cohesió de grup mentre teniu cura de protegir i conservar el patrimoni natural de casa nostra.