Vinifera

Una eina d'agricultura de presició efectiva i adaptada a les necessitats dels viticultors

Catalunya
2020

Vinifera

Diferents malalties i plagues afecten els conreus de vinyes, agreujant els seus impactes pels efectes del canvi climàtic. Això comporta grans pèrdues monetàries en tractaments fitosanitaris i decreixement de la producció de vi de qualitat.

La detecció primerenca amb eines de teledetecció i anàlisi SIG amb imatges d’alta resolució, esdevé una solució efectiva pels viticultors per a minimitzar els costos d’aquestes malalties.

Amb el projecte Vinifera, volem oferir una eina d’agricultura de precisió efectiva,  adaptada a les necessitats dels viticultors i les problemàtiques dels seus conreus, mitjançant l’ús de drons per a:

  1. Caracterització i seguiment dels conreus de vinya amb sensors multiespectrals, per a la obtenció d’ortofotos d’alta resolució.
  2. Construcció de models digitals del terreny i disseny de plans de gestió efectius de les malalties i plagues a curt termini.
  3. Reducció de costos en tractaments fitosanitaris pels viticultors.

Proyectos relacionados

ResCAT

El projecte ResCAT pretén reduir la mortalitat de la fauna terrestre atrapada en aquelles infraestructures que actuen com un efecte trampa. Rescatem la fauna i millorem els dissenys d'aquestes...

Projecte Otus

Instalem caixes niu per millorar les oportunitats de nidificació de rapinyaires nocturns al territori. Estudiem l'èxit reproductor i fem el seguiment dels polls nascuts cada temporada. Ens ajudes?
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Hide el Duet
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Taller Blauet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí