Som Aguait

Què són els hides fotogràfics?

La primavera ha arribat i no trobem millor moment per a presentar-vos la nostra secció de hides fotogràfics! Això si, abans de res volem explicar-vos que és un hide, quin és el seu propòsit i com funciona.

Un hide és la manera menys invasiva i menys intrusiva que tenim per a poder apropar-nos a la fauna salvatge. Ens serveix per observar o fotografiar els ocells o els mamífers amb una proximitat inimaginable.

  • Com ho aconseguim? Construïm observatoris als quals col·loquem un vidre espia per tal que des de fora faci un efecte mirall i així els animals no ens vegin. Els hi facilitem punts fixes d’aigua o be aportacions puntuals de menjar.

 

Vindria a ser com un zoo però a la inversa, en aquest cas som nosaltres qui ens tanquem en un observatori i els animals els que vénen a visitar-nos quan ells volen i també marxen quan ells volen, tot això en un ambient cuidat al màxim per poder treure bones fotografies i garantir que l’animal no en surti gens perjudicat, tot al contrari.

D’aquesta manera podem veure i conèixer la fauna del nostre entorn com mai havíem imaginat, poder tenir un astor o àliga daurada a menys de 10 metres de distància és una experiència inoblidable i que segur que ens quedarà gravada per sempre més.

Podeu trobar tots els nostres hides, conèixer quines espècies ens visiten i fer les reserves aquí.

Els nostres hides

Hide Spectrum

Taller Macro Creatiu

Hide Solitarius

Hide Obsidiana

Segueix-nos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí