Som Aguait

Som una entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura. La nostra finalitat és conservar i millorar el patrimoni natural que ens envolta. Per fer-ho, realitzem accions de conservació, recerca, educació i sensibilització ambiental i promocionem un turisme responsable que ajudi a protegir el medi ambient i a desenvolupar l’economia rural.

El nostre equip

Som Aguait
Arnau Pou Rossell

Biòleg especialitzat en gestió de la biodiversitat. Es dedica al seguiment, estudi i conservació de la fauna. Com a fotògraf de natura, creu que la fotografia és una eina molt poderosa per a l’aprenentatge i la conservació de la biodiversitat.

Som Aguait
Santiago Bateman Posse

Biòleg especialitzat en teledetecció, creació i anàlisis de SIG i gestió de la biodiversitat. Ornitòleg i anellador expert. Té una gran capacitat per a generar noves idees i transformar-les en projectes de conservació de la biodiversitat.

Som Aguait
Araceli Gort Esteve

Biòloga especialitzada en ungulats. Experta en estudis demogràfics, etològics, d’alimentació i radioseguiment de grans mamífers. Formada en bioestadística i eines SIG. Es dedica a la investigació i a l’educació superior.

Qui som?
Edgar Celada Jimenez

Tècnic en gestió forestal i del medi natural. Fotògraf professional i expert en hides fotogràfics. Veu la fotografia i la conservació de la natura com un tàndem ideal per a realitzar un turisme sostenible i responsable amb la natura.

Entitats col·laboradores