Hide el Duet

Rapinyaires, els guardians més imponents del territori
3 persones
Tot l'any
Focals entre 200 i 600mm
Torrebesses
A partir de 60€

Rapinyaires, els guardians més imponents del territori

Un observatori, una bassa i varies espècies de rapinyaires salvatges a tan sols 4 metres de distància. Agafa’t a la càmera i comença a fotografiar!

Els rapinyaires necessiten caçar per viure, però també els agrada banyar-se, ja que els ajuda a mantenir el plomatge en bon estat. Així doncs, amb aquest hide els hi oferim una bassa que serveix d’abeurador i els hi proporcionem aliment. Els rapinyaires són atrets amb conills, per la qual cosa es pot aconseguir una foto molt natural. Per descomptat, a l’abeurador també vénen d’altres espècies d’ocells.

Al voltant de l’abeurador hem instal·lat diferents posaders per obtenir una bona diversitat de fotos en la mateixa sessió. Així que es poden fer fotos mentre es banyen a la bassa i de les quan están descansant als posaders.

Espècies

El seu principal actiu són els rapinyaires, especialment l’astor, arpella, aligot, milà reial i milà negre. Ocasionalment també el visiten l’àguila daurada i voltors lleonats. Altres espècies com el corb, puput, tórtora eurasiàtica, tord, pit-roig, tallarols, cadernera, gratapalles, gafarró, verdum… fan més amena l’espera dels rapinyaires.

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Demana'ns més informació

Sel·lecciona la data*
Nom*
Cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
Població*
Nombre de persones*
Comentaris
Comunicacions*
Tractament de dades*

Hides relacionats

Taller Macro Creatiu

Taller Blauet

Hide Noctua

Hide el Pinar

Ressenyes de Hide el Duet
Jordi Jubany
Aquest és el primer hide amb vidre espia que visito i ja us puc dir que repetiré. Els rapinyaires com l’astor i l’arpella i, aquell dia, el voltor en són el gran atractiu. Mentre n’esperes l’aterratge no hi ha temps per avorrir-se, és ple d’espècies de petits ocells i això fa que no et puguis despistar ni un moment. Val a dir que és un hide en creixement i té molt potencial. Ja tinc ganes de tornar-hi!
Quim Ruiz
Durant la sessió de tarda vaig poder gaudir d'una gran quantitat d'espècies d'ocells, destacant la presència de l'aligot comú i l'arpella. El hide és molt ampli, les cadires còmodes i amb un vidre espia excel·lent, ja que resta molt poca llum a l'hora de fer fotos i ofereix una vista molt panoràmica. Som Aguait s'encarrega de tot i t'ho deixa tot a punt perquè gaudeixis i puguis fer bones fotos!
Iván Corbacho
Hide totalment aconsellable. Entren diverses arpelles, astor, corbs, milans reials, voltors,... increíble!
Jordi Bartolomé
Magnífica sessió! Content de participar en un projecte amb tanta empenta com aquest. El hide està situat a un espai obert i amb molta abundància de conill. Això fa que hi hagi una gran diversitat d'espècies i que tinguis la possibilitat de fotografiar espècies tant emblemàtiques com l'àguila daurada. Hide gran, còmode i amb un vidre molt gran. Tornarem aviat!
Xavier Vilella
Si voleu gaudir i viure un dia inoblidable aneu al hide el Duet , no et deix indiferent.
Pitu Rovirosa
Un espectacle d’arpelles i d’altres rapinyaires!!!
Oscar Aldama
Hide força ample per poder moure's, ha estat una bona experiència.
Jordi Novell
No us ho perdeu!! Hide en molt bon estat i comode, els bixos molt aprop i unes llums molt bones!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí