Hide Noctua

El petit i simpàtic rapinyaire dels nostres camps
2 persones
Tot l'any
Focals entre 300 i 600mm
El Morell
A partir de 60€

El petit i simpàtic rapinyaire dels nostres camps

És un dels rapinyaires nocturns més petites d’Europa, fa uns 25 cm de longitud. Amb un perfil rabassut. Cap gros, potes llargues i cua curta. El plomatge és color terrós amb taques blanques. Com la majoria dels ocells de la seva família, té uns grans ulls d’iris groc pàl·lid.  En vol es reconeix per les ales curtes, arrodonides i amb línies puntejades de color blanc.

El hide és fix i sense vidre espia. Durant la primavera i l’estiu la sessió és diürna. S’ha cuidat l’orientació del hide i la il·luminació per tal que el Mussol comú quedi a l’ombra i el fons sigui uniforme i ben il·luminat. Durant la tardor i l’hivern la sessió és nocturna i s’aconsegueixen fotografies molt definides gràcies a l’esquema de flaixos, que es pot canviar la seva configuració des de dins mateix del hide.

L’esquema de flaixos està disponible per usuaris de nikon i canon.

Espècies

El seu principal actiu és el mussol comú.

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Reserva no disponible

Tot l'any

Hides relacionats

Hide Spectrum

Taller Blauet

Hide Solitarius

Hide Hipericum

Ressenyes de Hide Noctua
No data was found
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Hide el Duet
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum