Hide Obsidiana

Còlit negre, l'obsidiana de les zones àrides
2 persones
Tot l'any
Focals de 200 a 600mm
Batea
A partir de 70€

Còlit negre, l’obsidiana de les zones àrides

La distribució europea del còlit negre es limita a la Península Ibèrica i les seves poblacions es troben en clara regressió. Habita a les zones àrides, desproveïdes de vegetació i pedregoses, de les regions més càlides i seques del territori. El seu elegant vestit negre recorda a la roca ígnia anomenada obsidiana (marró a les femelles i joves), que contrasta amb la seva vistosa i contrastada cua, completament blanca el fa ser un ocell inconfusible.

El Hide Obsidiana té la millor orientació per aconseguir les millors llums i aconseguir uns fons ben desenfocats. És un hide de fusta, per a dues persones i sense vidre espia.

Espècies

El seu principal actiu és el còlit negre (Oenanthe leucura). També entra freqüentment el tallarol capnegre (Sylvia melanocephala).

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Demana'ns més informació

Sel·lecciona la data*
Nom*
Cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
Població*
Nombre de persones*
Comentaris
Comunicacions*
Tractament de dades*

Hides relacionats

Hide el Duet

Taller Blauet

Hide Spectrum

Hide Hipericum

Ressenyes de Hide Obsidiana
Joan Casanovas
Excel·lent servei en un entorn natural i paisatgístic que val pena conèixer: la Terra Alta. Si gaudiu fotografiant el còlit negre, també ho podreu fer amb l'esparver, la merla blava, etc i comptant amb la sensibilitat i bon ofici de Som Aguait a l'hora de preveure llum i escenaris!
Iván Corbacho
Els animalons entren amb reguralitat fins i tot abans que surti el sol.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí