Hide Solitarius

Un ocell elegant i amb sang real
2 persones
Tot l'any
Focals de 200 a 600mm
Batea
A partir de 70€

Un ocell elegant i amb sang real

Dels pocs ocells amb color blau que viuen a la península ibèrica, la merla blava és un dels més espectaculars! Un ocell que el seu mateix nom ja el descriu a la perfecció. Amb preferències per zones rocoses i de caràcter solitari (excepte en època de cria). Aquest hide d’orientació oest està situat a la zona de campeig d’una parella i la seva orientació ofereix les millors llums al matí.

Espècies

El seu principal actiu són les merles blaves però també el visiten altres espècies com els bitxacs, colirojos, tallarols, pardals, pardal de bardissa, aloses…

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Reserva no disponible

Tot l'any

Hides relacionats

Hide Obsidiana

Taller Macro Creatiu

Hide Noctua

Safari Delta de l'Ebre

Ressenyes de Hide Solitarius
Alberto López
He visitat diverses vegades aquest hide i puc dir que és un dels millors hides de merla blava d'Espanya. Gràcies a la il·luminació i orientació aconsegueixes uns fons brutals. Hi ha una gran diversitat d'espècies que t'ofereixen una diversió assegurada donada l'alta activitat que té. Et permet gaudir dels ocells de ben prop. Recomanable 100% si vols millorar la qualitat de les teves fotos i gaudir de la fotografia d'aus!
Pep Aguadé
El mes de febrer del passat 2020 i abans que ens afectés a manera de confinament aquesta terrible pandèmia, vaig tenir la gran satisfacció de gaudir fotogràficament del Hide Solitarius, preparat per la merla blava, de la mà de l'Edgar, gran persona, amable, atent i sempre predisposat a millorar. Aquest hide és un dels millors llocs per fotografiar aquest increïble i desconfiat ocell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí