Hide Spectrum

L'esparver, l'espectre més ràpid del bosc mediterrani
2 persones
Octubre - març
Focals entre 200 i 600mm
Batea
A partir de 60€

L’esparver, l’espectre més ràpid del bosc mediterrani

No podíem posar-li un altre nom a aquest hide i és que el seu principal actiu és com un espectre. L’esparver arriba i es va gairebé com un fantasma, situat dins d’un bosc mediterrani. Aquest hide consta d’una bassa on els ocells es banyen per mantenir en plenes condicions seu plomatge.

L’esparver és un dels rapinyaires més petits de casa nostra. És el caçador més hàbil i ràpid del bosc mediterrani gràcies a les seves ales arrodonides i la llarga cua el permeten maniobrar a gran velocitat a l’espessor dels boscos on viu. L’èxit en la caça és gràcies a utilitzar el factor sorpresa, emboscant les seves preses mentres està amagat entre les branques dels arbres i empaitant-los entre la vegetació.

Espècies

El seu principal actiu són els esparvers però també el visiten espècies com l’astor, aligot, tudó, tord comú, ala-roig i xerro, mosquiters, mallarengues, pit-rojos, tallarols…

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Fes la teva Reserva

Escull el dia i l'hora*
* No s'accepten reserves amb menys de 4 dies d'antel·lació. Si vols venir un dia amb menys antel·lació, contacta'ns primer a info@somaguait.cat
Nom*
Cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
Població*
Nombre de persones*
Reserva-ho ara per:
* L'import restant es cobrarà en efectiu al finalitzar l'activitat.
Tractament de dades*
Comunicacions*

Hides relacionats

Hide Obsidiana

Taller Geneta

Hide Solitarius

Hide Noctua

Ressenyes de Hide Spectrum
Lluc Semis
Un hide on l'escenari i les llums han estat treballades al màxim per tal de poder oferir una vivència única, podent disfrutar de les dues espècies de rapinyaires forestals més emblemàtiques, com són l'astor i l'esparver. El fet de tenir els animals a tant curta distància permet captar moments únics, podent utilitzar tant objectius angulars com captant detalls inimaginables amb un teleobjectiu. Una experiència que paga la pena i de la que ningú en surt descontent!
Eduard Villar
Un hide per a fotografs gestionat per fotografs. Els seus gestors, apart de ser apassionats de la natura ho son de la fotografia i aixo es nota en el disseny dels ambients de cada hide, en l'atencio al fotograf i en els consells que et donen en base a la seva experiencia.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Hide el Duet
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum