Hide Spectrum

L'esparver, l'espectre més ràpid del bosc mediterrani
2 persones
Octubre - març
Focals entre 200 i 400mm en full frame
Batea
A partir de 60€

L’esparver, l’espectre més ràpid del bosc mediterrani

No podíem posar-li un altre nom a aquest hide i és que el seu principal actiu és com un espectre. L’esparver arriba i es va gairebé com un fantasma, situat dins d’un bosc mediterrani. Aquest hide consta d’una bassa on els ocells es banyen per mantenir en plenes condicions seu plomatge.

L’esparver és un dels rapinyaires més petits de casa nostra. És el caçador més hàbil i ràpid del bosc mediterrani gràcies a les seves ales arrodonides i la llarga cua el permeten maniobrar a gran velocitat a l’espessor dels boscos on viu. L’èxit en la caça és gràcies a utilitzar el factor sorpresa, emboscant les seves preses mentres està amagat entre les branques dels arbres i empaitant-los entre la vegetació.

Espècies

El seu principal actiu són els esparvers i astors però també el visiten espècies com l’aligot, tudó, tord comú, ala-roig i xerro, mosquiters, mallarengues, pit-rojos, tallarols…

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Demana'ns més informació

Sel·lecciona la data*
Nom*
Cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
Població*
Nombre de persones*
Comentaris
Comunicacions*
Tractament de dades*

Hides relacionats

Hide Arc de Sant Martí

Hide el Duet

Hide Solitarius

Taller Blauet

Ressenyes de Hide Spectrum
Lluc Semis
Un hide on l'escenari i les llums han estat treballades al màxim per tal de poder oferir una vivència única, podent disfrutar de les dues espècies de rapinyaires forestals més emblemàtiques, com són l'astor i l'esparver. El fet de tenir els animals a tant curta distància permet captar moments únics, podent utilitzar tant objectius angulars com captant detalls inimaginables amb un teleobjectiu. Una experiència que paga la pena i de la que ningú en surt descontent!
Eduard Villar
Un hide per a fotografs gestionat per fotografs. Els seus gestors, apart de ser apassionats de la natura ho son de la fotografia i aixo es nota en el disseny dels ambients de cada hide, en l'atencio al fotograf i en els consells que et donen en base a la seva experiencia.
Jordi Massoni
La gent de Som Aguait s'estima el que fa, i aquesta és la clau perquè l'experiència als seus aguaits sigui tan gratificant. Sense menystenir la pujada d'adrenalina que provoca tenir un astor o un esparver a menys de 5 metres de distancia! Repetiré segur!
Albert Miquel Loewe
Va sobrepassar les meves expectatives, vam fotografiar molts ocellets que no esperàvem, pinsà mec, trencapinyes, lluer, etc i els dos més buscats, astor i esparver. Super recomanable. És nota que el guia xala molt fent la feina que fa. Un 10.
Mercè Royo i Capella
L'experiència de poder contemplar i fotografiar ocells de prop que habitualment se'ns amaguen és molt gratificant i l'acompanyament que hem tingut per part de l'Edgar ens ha fet sentir com a casa.
Jordi Jubany Fontanillas
Aquesta és la segona vegada que visito els hides de Som Aguait i, com a l’anterior, n’he sortit amb un munt de bones imatges i de moments inoblidables; com quan va arribar aquesta imponent femella d’astor i em va tenir pendent d’ella més de dues hores. No cal dir que hi tornaré!
F. Xavier Colomé
Recomano 100x100, van entrar 18 espècies diferents. El lloc excel·lent igual que el tracte i l'assessorament!!!

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí