Pack Spectrum + Obsidiana

Els dos hides de Batea en un mateix dia
2 persones
Hivernal
entre 300 i 400mm
Batea
A partir de 100€

PibtieDos hides ubicats a Batea en un mateix dia

Vols fer dos hides de Batea (Spectrum i Obsidiana) en un mateix dia? Amb aquest pack ho tens a l’abast! Al matí a primeríssima hora entrarem al hide Spectrum per poder fotografiar astors i esparvers, cap al migdia sortirem de l’Spectrum i travessarem la frontera amb Aragó per entrar al hide Obsidiana i acabar el dia fotografiant els còlits negres amb les millors llums!

Espècies

Al matí estarem al hide Spectrum on podrem fotografiar esparvers, astors, tords, merles, pinsans, pit-roig, tallarols, etc… I a la tarda farem els còlits negres.

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estan entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Reserva no disponible

Hivernal

Hides relacionats

Taller Blauet

Hide Hipericum

Hide Noctua

Hide el Pinar

Ressenyes de Pack Spectrum + Obsidiana
Pepe Méndez
Muy buenos hides con una variedad muy grande de especies y unas luces y posaderos muy cuidados. El guía, Edgar, muy cercano y muy involucrado para que todo saliese bien.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Hide el Duet
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Taller Blauet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí