Taller Blauet

El rei dels ocells pescadors fotografiat en alta velocitat
2 persones
Tot l'any
Focals entre 100-200mm
Cardedeu
240€ (dues persones)

El rei dels ocells pescadors fotografiat en alta velocitat

Inconfusible pel seu espectacular plomatge de colors brillants i contrastats, el blauet, és un dels ocells més vistosos i representatius de les zones humides de casa nostra. Espia les preses des de branques baixes properes a l’aigua des d’on es llança i es capbussa per capturar principalment petits peixos, insectes aquàtics i capgrossos.

Amb el Taller Blauet, t’oferim una experiència única on podràs gaudir, aprendre i fotografiar el comportament d’aquest espectacular ocell. Amb la tècnica d’alta velocitat, un esquema de diversos flaixos i un disparador a distància, podràs captar el moment en què el blauet es capbussa per alimentar-se.

El taller és individual i inclou l’assessorament tècnic en tot moment. L’equip d’il·luminació necessari (flaixos i triggers) també està inclòs. Tu només has de portar la teva càmera!

Espècies

El seu principal actiu és el blauet.

Estat actual del hide

Si vols tenir informació actualitzada dels nostres hides, conèixer quines espècies estant entrant cada setmana i gaudir de promocions i descomptes, et convidem a unir-te al nostre grup de difusió de whatsapp!

Punt de trobada

FAQS

Demana'ns més informació

Sel·lecciona la data*
Nom*
Cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
Població*
Nombre de persones*
Comentaris
Comunicacions*
Tractament de dades*

Hides relacionats

Hide Obsidiana

Hide Arc de Sant Martí

Hide Hipericum

Taller Macro Creatiu

Ressenyes de Taller Blauet
Rafa Furniet
Sempre m'ha fascinat la part amagada del comportament i hàbits dels animals. El Taller Blauet m'ha permès veure'l pescar a escassos metres de mi i el què encara em sembla més increïble és que he pogut fotografiar-lo en el moment en què es capbussa dins l'aigua i pesca la seva presa! Tot un luxe!
Cristian Cid
Ha sigut una gran experiència poder veure i sobretot fotografiar al blauet pescant a pocs metres de mi. El tracte rebut per part de Som Aguait i del guia és excel·lent; molt professionals i amb molta vocació pel que fan!

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí