Vols uns prismàtics?

Un dels grans avantatges de la natura i el món dels ocells és que ho pots gaudir des de quasi qualsevol part del planeta. Es pot dir que per iniciar-se a l’observació d’ocells només necessites tres coses: les ganes, els prismàtics i la guia d’ocells. Però això sí… sens dubte, quan has d’escollir uns prismàtics, tens molts problemes per saber quin és el més adequat per a tu. Què són els augments? Que vol dir que un prismàtic és un 10×42? Quin és el que necessito? T’ho expliquem!

Si no saps quins prismàtics triar, des de SOM AGUAIT t’ho posem fàcil, ja que juntament amb els nostres col·laboradors i experts en material fotogràfic i òptic PHOTOTOOLS, hem provat una amplia gamma de prismàtics i finalment hem fet la selecció de tres models!

Tres models amb les lents grans, de 10x42mm que permeten concentrar molta llum per assegurar una imatge brillant fins i tot en condicions de poca lluminositat. Prismàtics sallats amb l’interior de nitrogen per fer-los totalment impermeables a l’aigua i a la humitat i tenir així una visió molt més nítida i precisa. Els tres millors models qualitat-preu tant per a professionals com a aficionats que s’adapten a la perfecció a les necessitats de tot ornitòleg i naturalista.

A més, si vens a les activitats que organitzem els podràs provar!! I això no és tot… perquè per a ser amic de SOM AGUAIT, et regalem un val de descompte de fins a 30€ que podràs validar a l’últim pas abans de fer afectiu el pagament!!

CARSON SERIE RD 10X42 Utilitza el cupó SOMAGUAIT i gaudeix de 30€ de descompte!

CARSON SERIE JR 10X42 Utilitza el cupó SOMAGUAITJR i gaudeix de 25€ de descompte!

DÖRR PUMA 10X42 Utilitza el cupó SOMAGUAITDORR i gaudeix de 30€ de descompte!

DÖRR PUMA 10X56 Utilitza el cupó SOMAGUAIT i gaudeix de 30€ de descompte!

 

 

Els nostres hides

Hide Hipericum

Hide Obsidiana

Hide el Pinar

Taller Macro Creatiu

Segueix-nos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic aqui. View more
Acceptar

Fes la teva reserva!

Som Aguait Hide Spectrum
Hide Spectrum
Som Aguait
Hide el Duet
Hide el Pinar
Som Aguait
Hide Obsidiana
Som Aguait
Taller Blauet
Som Aguait
Safari Delta de l'Ebre
Taller Macro Creatiu
Som Aguait
Taller Geneta
Som Aguait
Hide Solitarius
Som Aguait
Pack Spectrum + Obsidiana
Som Aguait
Hide Hipericum
Som Aguait
Hide Noctua
Hide Arc de Sant Martí